Tabung Masa Depan

Thursday, April 1, 2010

Nak Cantek2...


comel lor..aku suke contact lens yg dia pakai...huhuhu..lari tajuk..

ohhhoooo....walaupon aku ni peminat ct, tp utk kali ni aku terlambat sikit dapat info..aku dah jangka da provokasi yg dibuat media konon2 ct mengandung tu tipu2 belaka..sbb mmg aku da jangkakn awal2 dia nak bwk kuar produk kecantikan dia..marketing kan..kena la pandai nak tarik perhatian customer..tp aku igtkn produk dia cam krim2..benda2 mcm tu je..rupa-rupanya siap ada kosmetik lagi u...wah....





menarik kan??? wooo~~~aku da la gila skit ngan make up2 bagai ni..lg2 lipstik..so kena pastikan aku dpt skurangnye2 1 lipstik dia pon jd la..poket da nipis la u..nak try dulu..nanti2 i bnyk duit i beli bnyk2 la yek...


*bestnye kalau aku ada beratus2 koleksi lipstik~~~hem..setat berangan~~~~

6 comments:

psychopath said...

minat lipstik ea ?

suriya said...

yep..minat..tp yg natural la..hehehe..

psychopath said...

saya tak minat. haha.

suriya said...

lelaki kalo minat lipstik pelik bunyinye tu.. ;p

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1260.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

johnlabu said...

:)

Thursday, April 1, 2010

Nak Cantek2...


comel lor..aku suke contact lens yg dia pakai...huhuhu..lari tajuk..

ohhhoooo....walaupon aku ni peminat ct, tp utk kali ni aku terlambat sikit dapat info..aku dah jangka da provokasi yg dibuat media konon2 ct mengandung tu tipu2 belaka..sbb mmg aku da jangkakn awal2 dia nak bwk kuar produk kecantikan dia..marketing kan..kena la pandai nak tarik perhatian customer..tp aku igtkn produk dia cam krim2..benda2 mcm tu je..rupa-rupanya siap ada kosmetik lagi u...wah....





menarik kan??? wooo~~~aku da la gila skit ngan make up2 bagai ni..lg2 lipstik..so kena pastikan aku dpt skurangnye2 1 lipstik dia pon jd la..poket da nipis la u..nak try dulu..nanti2 i bnyk duit i beli bnyk2 la yek...


*bestnye kalau aku ada beratus2 koleksi lipstik~~~hem..setat berangan~~~~

6 comments:

psychopath said...

minat lipstik ea ?

suriya said...

yep..minat..tp yg natural la..hehehe..

psychopath said...

saya tak minat. haha.

suriya said...

lelaki kalo minat lipstik pelik bunyinye tu.. ;p

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1260.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

johnlabu said...

:)