Tabung Masa Depan

Saturday, March 27, 2010

Gila kek..

Cuti ni kan...aku tak amik short sem..so aku dah terfikirkan ape aku nak wat masa cuti ni..owh..kena tolong mak itu of cos..tak payah nak pikir lg dah.. tapi selain tu kan..aku ada misi lain..aku nak blaja wat benda2 ni sampai jadi...


cheese blueberry tat..


kek coklat...


cup kek yg comel..

alangkah bahagianya kalau aku dapat menjayakan misi aku kali ni..insyaALLAH..korang smua doakan la k..

4 comments:

cintahati said...

menggoda perut sungguh kek2 ni..

suriya said...

kekeke..tuan umah ni suka mkn kek..so skang kena blaja wat kek sndiri..

aqua said...

nti kalu da jadi..bg aku satu tester ae..ngehehe~

suriya said...

boleh je..jgn tak rupa kek da la..wakakaka..

Saturday, March 27, 2010

Gila kek..

Cuti ni kan...aku tak amik short sem..so aku dah terfikirkan ape aku nak wat masa cuti ni..owh..kena tolong mak itu of cos..tak payah nak pikir lg dah.. tapi selain tu kan..aku ada misi lain..aku nak blaja wat benda2 ni sampai jadi...


cheese blueberry tat..


kek coklat...


cup kek yg comel..

alangkah bahagianya kalau aku dapat menjayakan misi aku kali ni..insyaALLAH..korang smua doakan la k..

4 comments:

cintahati said...

menggoda perut sungguh kek2 ni..

suriya said...

kekeke..tuan umah ni suka mkn kek..so skang kena blaja wat kek sndiri..

aqua said...

nti kalu da jadi..bg aku satu tester ae..ngehehe~

suriya said...

boleh je..jgn tak rupa kek da la..wakakaka..