Tabung Masa Depan

Thursday, July 7, 2011

Lama Ke?

Lamanya aku dah tak update blog..adalah atas beberapa faktor.

1. Laptop aku dah kokak terus sejak habis study..ok takpe sekurang-kurangnya dia berusaha keras bantu aku masa zaman2 blaja dulu..lepas2 tu aku pun tak kisah..nak beli laptop baru??? aku tunggu duit jatuh dari langit...
2. Broadband aku pon dah takde..dah laptop pun takde nak cucuk tang mana plak kan..so aku dermakan kat kakak aku yg dah lg teror online fesbuk dr aku...

Makanya, aku pon dah rasa malas nak online..blog ni aku rasa macam nak tutup..tapi nanti la dulu..lek2 dulu..rajin2 nanti, aku update la..byk sbnrnya nak cerita kat blog ni..tapi masa mencemburuiku..busy cam Siti Noralija wo....ok..itu  tipu je lebih...yg sbnrnya....jwpn dah ada kat atas...

Walaupun aku dah jarang 'nampak' online atau update blog, tapi aku sbnrnya ada cuma lebih suka usha2 blog org..so kekawan..teruskan berblogging ye..

Oklah..roger2..babai..

2 comments:

mizzbutterfly said...

kakkkk suriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:)

Ayu Firzara said...

Assalam and hye...jom singgah butik! pakaian dan tudung ekslusif. =)

http://www.firzaraexclusive.com/

Thursday, July 7, 2011

Lama Ke?

Lamanya aku dah tak update blog..adalah atas beberapa faktor.

1. Laptop aku dah kokak terus sejak habis study..ok takpe sekurang-kurangnya dia berusaha keras bantu aku masa zaman2 blaja dulu..lepas2 tu aku pun tak kisah..nak beli laptop baru??? aku tunggu duit jatuh dari langit...
2. Broadband aku pon dah takde..dah laptop pun takde nak cucuk tang mana plak kan..so aku dermakan kat kakak aku yg dah lg teror online fesbuk dr aku...

Makanya, aku pon dah rasa malas nak online..blog ni aku rasa macam nak tutup..tapi nanti la dulu..lek2 dulu..rajin2 nanti, aku update la..byk sbnrnya nak cerita kat blog ni..tapi masa mencemburuiku..busy cam Siti Noralija wo....ok..itu  tipu je lebih...yg sbnrnya....jwpn dah ada kat atas...

Walaupun aku dah jarang 'nampak' online atau update blog, tapi aku sbnrnya ada cuma lebih suka usha2 blog org..so kekawan..teruskan berblogging ye..

Oklah..roger2..babai..

2 comments:

mizzbutterfly said...

kakkkk suriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:)

Ayu Firzara said...

Assalam and hye...jom singgah butik! pakaian dan tudung ekslusif. =)

http://www.firzaraexclusive.com/