Tabung Masa Depan

Thursday, August 15, 2013

Muhammad Ilham Shafiy

Anakku dah membesar.. Sekejap je Ilham dah 6 bulan. Makin bijak dia. Ada anak ni kadang-kadang mencabar, menguji kesabaran tapi yang pasti sangat membahagiakan. Seronok sebab tiap hari dapat tengok perkembangan dia. Kesian kat papa Ilham sebab terpaksa berjauhan dengan Ilham. nak suh mama yang jauh mmg tak la aku nak jauh dengan anak aku kan. tak sanggup...

Sebenarnya banyak benda aku nak post kat blog ni. dari cerita masa nak bersalin, berpantang dan banyak lagi. ada beberapa perkara yang aku nak share. masa berpantang hari tu banyak jugak masalah tapi dengan adanya pak cik google dan petua dari blogger-blogger yang baik hati post kat blog diorang, maka aku dapat menghadapi masalah-masalah aku tu. sbb tu la aku pon nak share kat sini supaya dapat bantu org lain yang memerlukan pulak. nanti ada masa aku publishkan ye...

Sekarang ni layan gambar Ilham dulu...heheheh...


kih3..ingat dia nak nangis kena buli. rupanya menyengih lagi..



lepas nangis sbb mama nak ambik tab dia.... =.=" dia nak layan upin ipin...

hahaha..muka baru bangun tido. sbnrnya masa ni dia tengah gelak-gelak..



Ilham ni susah sangat nak tangkap gambar dia senyum. kira rezeki la kalau tertangkap gambar dia happy-happy. MIL aku kata cam papa dia masa kecik..huhu

Kena buli dengan papa...kesian... 

Semoga Ilham jadi anak soleh...amin...



2 comments:

salina sakuri said...

Geramnyee tgok gmbr no2 tu..tangan dia tu...pehhhh

sfafii ly said...

lovely,anak ni tengok dia senyum manis.

Thursday, August 15, 2013

Muhammad Ilham Shafiy

Anakku dah membesar.. Sekejap je Ilham dah 6 bulan. Makin bijak dia. Ada anak ni kadang-kadang mencabar, menguji kesabaran tapi yang pasti sangat membahagiakan. Seronok sebab tiap hari dapat tengok perkembangan dia. Kesian kat papa Ilham sebab terpaksa berjauhan dengan Ilham. nak suh mama yang jauh mmg tak la aku nak jauh dengan anak aku kan. tak sanggup...

Sebenarnya banyak benda aku nak post kat blog ni. dari cerita masa nak bersalin, berpantang dan banyak lagi. ada beberapa perkara yang aku nak share. masa berpantang hari tu banyak jugak masalah tapi dengan adanya pak cik google dan petua dari blogger-blogger yang baik hati post kat blog diorang, maka aku dapat menghadapi masalah-masalah aku tu. sbb tu la aku pon nak share kat sini supaya dapat bantu org lain yang memerlukan pulak. nanti ada masa aku publishkan ye...

Sekarang ni layan gambar Ilham dulu...heheheh...


kih3..ingat dia nak nangis kena buli. rupanya menyengih lagi..



lepas nangis sbb mama nak ambik tab dia.... =.=" dia nak layan upin ipin...

hahaha..muka baru bangun tido. sbnrnya masa ni dia tengah gelak-gelak..



Ilham ni susah sangat nak tangkap gambar dia senyum. kira rezeki la kalau tertangkap gambar dia happy-happy. MIL aku kata cam papa dia masa kecik..huhu

Kena buli dengan papa...kesian... 

Semoga Ilham jadi anak soleh...amin...



2 comments:

salina sakuri said...

Geramnyee tgok gmbr no2 tu..tangan dia tu...pehhhh

sfafii ly said...

lovely,anak ni tengok dia senyum manis.