Tabung Masa Depan

Thursday, January 15, 2015

Perkhidmatan Van Sewa Di Kedah

Perkhidmatan yang murah dan puas hati!

Tudia...tagline....hahaha..

Ok kali ni meh kita cita pasal perkhidmatan Van Sewa. Pada hangpa yang berada di sekitar Kedah terutamanya yang berada di Alor Setar... atau mungkin hangpa di Perlis, atau mungkin di Pulau Pinang.... atau mungkin hangpa seorang pelajar di UUM, UITM Kedah, UITM Perlis...atau..UNITAR ALOQ STAQ..AIMST UNIVERCITI...atau mana2 la...yang rasa-rasa nak pi bercuti ke mana-mana sambil menikmati pemandangan yang indah, hangpa boleh la cuba dapatkan perkidmatan Van Sewa Kedah ni. serius best gila.

Kat bawah ni ada list kat mana ja yang hangpa boleh pi...


Ok nampak tak tempat-tempat tu. kalau berminat, boleh terus direct call ja no yang tertera kat dalam gambar tu. sebenarnya kalau hangpa nak sewa untuk ke tempat lain pon boleh ja. Van sewa kedah ni dah pi jugak ke Terengganu dan Kelantan, juga dah pi ke Johor, Melaka dan KL. semua ikut kehendak pelanggan nak pi mana. bagitau tempat, tarikh then deal harga. tapi untuk book tarikh, kena cepat sebab takut full tarikh-tarikh tersebut lebih2 lagi bila time cuti sekolah atau cuti umum yang lain.

Sebenarnya..kalau hangpa berada di luar negeri2 yang di atas, mungkin hangpa dari KL atau dari negeri mana2 la...yang nak mai ke peneng ka..kedah ka...untuk jalan2 round2 pusing2 area sini, hangpa juga di alu-alukan untuk call 012-5235574 (En Badrul) untuk tempah perkhidmatan van sewa ni. InsyaAllah...service yang diberikan akan memuaskan hati...

Atau...hangpa nak sewa van untuk pi kenduri kendara? nak hantar rombongan pengantin pi sekian sekian majlis..eh..no problem punya..hangpa masih boleh call juga 012-5235574 (En Badrul). jangan risau..beliau ni friendly dan baik hati...hahahaha

Oklah...Jom Layan gambaq....

 Layan Krabi...tenangkan jiwa...

 Layan Cameron Highland pulak...kekadang selera nak ala2 Datuk CT leh mai sini...hehehe

Kat bawah ni pulak antara mereka yang dah mencuba perkhidmatan Van Sewa Kedah..







Nampak tak kegembiraan mereka bercuti???Anda bila lagi??? 

Perkhidmatan Van Sewa Kedah:
No Tel: 012-5235574 (En Badrul)
      013-7255564 (Pn Su)

FB: Van Sewa Kedah
Instagram: vansewakedah

5 comments:

awdawd said...

trimakasih infonya gan....
...
sangat menarik dan bermanfaat...
mantap..

Agen pulsa online said...

maksih banyak atas informasinya ..benar2 sangat menarik dan bermanfaat sekali gan..

Akbar Maulana said...

Vimax asli canada
KLG pill pembesar

Che Norijan Jamil said...

Salam estima untuk disewa di perlis hubungi cg nor 019-2222777..sehari rm350

Che Norijan Jamil said...

Salam estima untuk disewa di perlis hubungi cg nor 019-2222777..sehari rm350

Thursday, January 15, 2015

Perkhidmatan Van Sewa Di Kedah

Perkhidmatan yang murah dan puas hati!

Tudia...tagline....hahaha..

Ok kali ni meh kita cita pasal perkhidmatan Van Sewa. Pada hangpa yang berada di sekitar Kedah terutamanya yang berada di Alor Setar... atau mungkin hangpa di Perlis, atau mungkin di Pulau Pinang.... atau mungkin hangpa seorang pelajar di UUM, UITM Kedah, UITM Perlis...atau..UNITAR ALOQ STAQ..AIMST UNIVERCITI...atau mana2 la...yang rasa-rasa nak pi bercuti ke mana-mana sambil menikmati pemandangan yang indah, hangpa boleh la cuba dapatkan perkidmatan Van Sewa Kedah ni. serius best gila.

Kat bawah ni ada list kat mana ja yang hangpa boleh pi...


Ok nampak tak tempat-tempat tu. kalau berminat, boleh terus direct call ja no yang tertera kat dalam gambar tu. sebenarnya kalau hangpa nak sewa untuk ke tempat lain pon boleh ja. Van sewa kedah ni dah pi jugak ke Terengganu dan Kelantan, juga dah pi ke Johor, Melaka dan KL. semua ikut kehendak pelanggan nak pi mana. bagitau tempat, tarikh then deal harga. tapi untuk book tarikh, kena cepat sebab takut full tarikh-tarikh tersebut lebih2 lagi bila time cuti sekolah atau cuti umum yang lain.

Sebenarnya..kalau hangpa berada di luar negeri2 yang di atas, mungkin hangpa dari KL atau dari negeri mana2 la...yang nak mai ke peneng ka..kedah ka...untuk jalan2 round2 pusing2 area sini, hangpa juga di alu-alukan untuk call 012-5235574 (En Badrul) untuk tempah perkhidmatan van sewa ni. InsyaAllah...service yang diberikan akan memuaskan hati...

Atau...hangpa nak sewa van untuk pi kenduri kendara? nak hantar rombongan pengantin pi sekian sekian majlis..eh..no problem punya..hangpa masih boleh call juga 012-5235574 (En Badrul). jangan risau..beliau ni friendly dan baik hati...hahahaha

Oklah...Jom Layan gambaq....

 Layan Krabi...tenangkan jiwa...

 Layan Cameron Highland pulak...kekadang selera nak ala2 Datuk CT leh mai sini...hehehe

Kat bawah ni pulak antara mereka yang dah mencuba perkhidmatan Van Sewa Kedah..







Nampak tak kegembiraan mereka bercuti???Anda bila lagi??? 

Perkhidmatan Van Sewa Kedah:
No Tel: 012-5235574 (En Badrul)
      013-7255564 (Pn Su)

FB: Van Sewa Kedah
Instagram: vansewakedah

5 comments:

awdawd said...

trimakasih infonya gan....
...
sangat menarik dan bermanfaat...
mantap..

Agen pulsa online said...

maksih banyak atas informasinya ..benar2 sangat menarik dan bermanfaat sekali gan..

Akbar Maulana said...

Vimax asli canada
KLG pill pembesar

Che Norijan Jamil said...

Salam estima untuk disewa di perlis hubungi cg nor 019-2222777..sehari rm350

Che Norijan Jamil said...

Salam estima untuk disewa di perlis hubungi cg nor 019-2222777..sehari rm350