Tabung Masa Depan

Sunday, January 18, 2009

welcome..

hahaha...lawak plak...aku hentam jer ni...tak tau plak jadi gak blog aku..
bleh la...layan jer la aper pun...
tapi tak ader idea la plak nak tulis ape..
keh3..len kali jer la aku tulih...

2 comments:

Damya Hanna~ said...

hai suriya. salam kenal. baru buka blog ehh? bleh la sy jd org pertama yg komen walaupun takde apa nak dikomenkan lg ye... hehe

suriya said...

hai kak Damya....wah...tak sangka!!! satu penghargaan la penulis novel yang best ni tinggal komen kat saya...thank u so much!!! saya baru beli novel ternyata cinta...tp tak baca lagi...busy...huhuhu..apa puun sentiasa sokong kak Damya!!all da best!!

Sunday, January 18, 2009

welcome..

hahaha...lawak plak...aku hentam jer ni...tak tau plak jadi gak blog aku..
bleh la...layan jer la aper pun...
tapi tak ader idea la plak nak tulis ape..
keh3..len kali jer la aku tulih...

2 comments:

Damya Hanna~ said...

hai suriya. salam kenal. baru buka blog ehh? bleh la sy jd org pertama yg komen walaupun takde apa nak dikomenkan lg ye... hehe

suriya said...

hai kak Damya....wah...tak sangka!!! satu penghargaan la penulis novel yang best ni tinggal komen kat saya...thank u so much!!! saya baru beli novel ternyata cinta...tp tak baca lagi...busy...huhuhu..apa puun sentiasa sokong kak Damya!!all da best!!