Tabung Masa Depan

Friday, September 11, 2009

Raya Datang Lagi..

Assalamualaikum kawan2ku semua..
Rasanya lagi seminggu kita akan menyambut Bulan Syawal kan?
Persiapan raya macam mana?
Mesti semua dah lengkapkan?
hehehe..dah mcm soalan ms bg kad raya kat kwn sek rendah jek bunyinye..
Erm..Bagi diri aku sendiri..1 hape persiapan pon takde.. :(
Baju raya pon takde lg..
tak sempat nak pi beli..
Mak kata balik nanti je baru cari..
so..takpe la..aku pun relaxxxx je...
malas la nak pikir.
Otak aku skang penuh ngan assignment yang menimbun,:(
test akaun yang menunggu ari ahad ni.. :(
kuiz bis com, presentation.. :(
Huah!!!!!!!!!!!! aku rasa nak lari!!!!!!!!
Rasanye 1 penyeksaan btol la menanti saat2 nak menjelang raya.. :(
Pe pon..kena kuat semangat..
Semangat yang rasanye dah pudar dulu,
Sekarang kembali bewarna sikit..
hopefully lepas raya, warna tu makin terang la..
cos pastu final dah sgt dekat!!!
Gud luck 4 me...cayo2!!!!
Oklah..rasanye aku dah takkan update blog lagi smpai raya nanti,
so kat kesempatan ni, aku nak menyusun 10 jari..
minta maaf pada semua..
buat rakan2 blogger,kalau2 ada terkasar bahasa,
tersalah taip dalam blog ni.. maaf yer..:)
Buat rakan2 FEP, minta maaf zahir dan batin..
Terima kasih diatas bantuan kalian selama ni.. :)
Semoga Hari Raya nanti bakal bawa sinar kebahagiaan pada kita semua..
Tapi sebelum tu..
semoga kita semakin mengimarahkan malam2 terakhir Ramadhan ni,
Semangat ye!!!

1 comment:

cikpingu said...

camat raya...
thx komen2 kat kite

Friday, September 11, 2009

Raya Datang Lagi..

Assalamualaikum kawan2ku semua..
Rasanya lagi seminggu kita akan menyambut Bulan Syawal kan?
Persiapan raya macam mana?
Mesti semua dah lengkapkan?
hehehe..dah mcm soalan ms bg kad raya kat kwn sek rendah jek bunyinye..
Erm..Bagi diri aku sendiri..1 hape persiapan pon takde.. :(
Baju raya pon takde lg..
tak sempat nak pi beli..
Mak kata balik nanti je baru cari..
so..takpe la..aku pun relaxxxx je...
malas la nak pikir.
Otak aku skang penuh ngan assignment yang menimbun,:(
test akaun yang menunggu ari ahad ni.. :(
kuiz bis com, presentation.. :(
Huah!!!!!!!!!!!! aku rasa nak lari!!!!!!!!
Rasanye 1 penyeksaan btol la menanti saat2 nak menjelang raya.. :(
Pe pon..kena kuat semangat..
Semangat yang rasanye dah pudar dulu,
Sekarang kembali bewarna sikit..
hopefully lepas raya, warna tu makin terang la..
cos pastu final dah sgt dekat!!!
Gud luck 4 me...cayo2!!!!
Oklah..rasanye aku dah takkan update blog lagi smpai raya nanti,
so kat kesempatan ni, aku nak menyusun 10 jari..
minta maaf pada semua..
buat rakan2 blogger,kalau2 ada terkasar bahasa,
tersalah taip dalam blog ni.. maaf yer..:)
Buat rakan2 FEP, minta maaf zahir dan batin..
Terima kasih diatas bantuan kalian selama ni.. :)
Semoga Hari Raya nanti bakal bawa sinar kebahagiaan pada kita semua..
Tapi sebelum tu..
semoga kita semakin mengimarahkan malam2 terakhir Ramadhan ni,
Semangat ye!!!

1 comment:

cikpingu said...

camat raya...
thx komen2 kat kite