Tabung Masa Depan

Tuesday, August 25, 2009

Bila Kemalasan Melanda...

Dah agak lama aku tak menulis apa2 dalam blog ni...
Biasalah..cam entri kat atas tu...
Bila kemalasan melanda..
memanglah teramat maleh untuk aku mngepos apa2..
Ni pon atas permintaan dari GG..
So..kredit pada GG yang menantikan pos terbaru aku..hahaha
terharu plak rasa.. ;p
takde cite ape2 pon..
Pagi2 buta yang hening ni..
aku masih jgk blm dapat melelapkan mata yg mmg payah nak lelap..
aku pon tak tau lah..
Mungkin jugak aku dah kena sindrom yg susah tido tu..
(tak igt plak nama saintifik dia apa)
Aku ada gak terfikir nak pi klinik mintak ubat tidur..
Tapi dilarang keras oleh Rai..
So kredit utk Rai cos jd Doktor tak bertauliah aku..
Rai kata nanti aku jadi ketagih plak..bahaya..
Aku ni yg penakut pun turut takut la mendengar cerita dia..huhuhu..
tak apa la..tak bleh tido..so aku pon wat la keje aku..
Actually walaupon aku dah lama tak pos apa2 kat blog ni,
tapi aku slalu jugak bukak dan jalan2 kat blog orang..
kagum dengan mereka yang sangat kreatif menulis blog..
tapi aku tengok blog aku sendiri cam hampeh..hehehe
So..harap maaflah kepada kamu2 yang membaca blog aku ni yek..
Mungkin pada masa akan datang aku akan tulis dengan lebih baik..
wat masa ni, biarlah tema blog ni lebih kepada santai k..
oklah..nak cau dulu..
akhir kata..
Selamat Berpuasa kawan2..
Jangan nakal2 n puasa betul2..
jangan duk ingat KFC jek oi!!!
Makruh..nguahaha..

2 comments:

wh0se said...

suriya terlalu merendah diri....mgkn belm sampai lagi idea itu...insyaAllah, suriya akan dapat idea y bnr2 meletup...whose doakan semoga berjaya...

suriya said...

thanks ye whose.. :)
harap2 begitulah hendaknye.. ^_^ v

Tuesday, August 25, 2009

Bila Kemalasan Melanda...

Dah agak lama aku tak menulis apa2 dalam blog ni...
Biasalah..cam entri kat atas tu...
Bila kemalasan melanda..
memanglah teramat maleh untuk aku mngepos apa2..
Ni pon atas permintaan dari GG..
So..kredit pada GG yang menantikan pos terbaru aku..hahaha
terharu plak rasa.. ;p
takde cite ape2 pon..
Pagi2 buta yang hening ni..
aku masih jgk blm dapat melelapkan mata yg mmg payah nak lelap..
aku pon tak tau lah..
Mungkin jugak aku dah kena sindrom yg susah tido tu..
(tak igt plak nama saintifik dia apa)
Aku ada gak terfikir nak pi klinik mintak ubat tidur..
Tapi dilarang keras oleh Rai..
So kredit utk Rai cos jd Doktor tak bertauliah aku..
Rai kata nanti aku jadi ketagih plak..bahaya..
Aku ni yg penakut pun turut takut la mendengar cerita dia..huhuhu..
tak apa la..tak bleh tido..so aku pon wat la keje aku..
Actually walaupon aku dah lama tak pos apa2 kat blog ni,
tapi aku slalu jugak bukak dan jalan2 kat blog orang..
kagum dengan mereka yang sangat kreatif menulis blog..
tapi aku tengok blog aku sendiri cam hampeh..hehehe
So..harap maaflah kepada kamu2 yang membaca blog aku ni yek..
Mungkin pada masa akan datang aku akan tulis dengan lebih baik..
wat masa ni, biarlah tema blog ni lebih kepada santai k..
oklah..nak cau dulu..
akhir kata..
Selamat Berpuasa kawan2..
Jangan nakal2 n puasa betul2..
jangan duk ingat KFC jek oi!!!
Makruh..nguahaha..

2 comments:

wh0se said...

suriya terlalu merendah diri....mgkn belm sampai lagi idea itu...insyaAllah, suriya akan dapat idea y bnr2 meletup...whose doakan semoga berjaya...

suriya said...

thanks ye whose.. :)
harap2 begitulah hendaknye.. ^_^ v