Tabung Masa Depan

Friday, January 1, 2010

Azam baru...

Post kali ni dan seterusnya...aku nak start menukar kata ganti nama 'aku' kepada 'saya'..kira azam baru gak la kan..so azam saya pon bermulalah....

Owh..bukan saya kalau nak menceritakan apa azam tahun baru saya sekarang..sbb bg saya, sesuatu tu kalau dah tercapai baru saya akan ceritakan..if dia masih terlalu jauh utk dicapai..baik saya duk diam2 je..n berusaha utk mencapai apa yg saya impikan..itu cara saya n kita perlu faham cara kita semua berbeza...

Apa yang pasti, tahun baru,azam baru,impian baru..tapi..hati...tetap yg lama..saya tetap sygkan family saya..tunang saya..kawan2 saya..mereka semua terlalu berharga dlm hidup saya...menceriakan saya..saat suka..saat duka...

Yang buruk2 di tahun 2009 kita lupakanlah...saya nak tutup buku 2009..buka buku baru yang saya pasti jalannya bukanlah mudah..ceritanya akan berliku2..tapi saya tak kisah..kerana saya harus yakin saya kuat..sekurang-kurangnya saya bertuah kerana saya ada orang-orang disekeliling saya yang masih sayangkan saya... itu sudah cukup buat saya bahagia...

4 comments:

mizzbutterfly said...

selamat tahun baru kak su..

heheheh mesti azam baru kak su nak kawen yerk!!!
hheeee...

hargai mereka2 yg sayang kite :)

suriya said...

owh..bukan..hehehe..
itu bukan azam tp impian setiap org kot..wakaka..

Put3nia said...

be your blogger friend...azam baru untuk get more friend n become more friendly..

suriya said...

Put3nia..nice 2 meet u... :)

Friday, January 1, 2010

Azam baru...

Post kali ni dan seterusnya...aku nak start menukar kata ganti nama 'aku' kepada 'saya'..kira azam baru gak la kan..so azam saya pon bermulalah....

Owh..bukan saya kalau nak menceritakan apa azam tahun baru saya sekarang..sbb bg saya, sesuatu tu kalau dah tercapai baru saya akan ceritakan..if dia masih terlalu jauh utk dicapai..baik saya duk diam2 je..n berusaha utk mencapai apa yg saya impikan..itu cara saya n kita perlu faham cara kita semua berbeza...

Apa yang pasti, tahun baru,azam baru,impian baru..tapi..hati...tetap yg lama..saya tetap sygkan family saya..tunang saya..kawan2 saya..mereka semua terlalu berharga dlm hidup saya...menceriakan saya..saat suka..saat duka...

Yang buruk2 di tahun 2009 kita lupakanlah...saya nak tutup buku 2009..buka buku baru yang saya pasti jalannya bukanlah mudah..ceritanya akan berliku2..tapi saya tak kisah..kerana saya harus yakin saya kuat..sekurang-kurangnya saya bertuah kerana saya ada orang-orang disekeliling saya yang masih sayangkan saya... itu sudah cukup buat saya bahagia...

4 comments:

mizzbutterfly said...

selamat tahun baru kak su..

heheheh mesti azam baru kak su nak kawen yerk!!!
hheeee...

hargai mereka2 yg sayang kite :)

suriya said...

owh..bukan..hehehe..
itu bukan azam tp impian setiap org kot..wakaka..

Put3nia said...

be your blogger friend...azam baru untuk get more friend n become more friendly..

suriya said...

Put3nia..nice 2 meet u... :)