Friday, October 15, 2010

Gabung2 Nama..

Posted by Matahari at Friday, October 15, 2010
Reactions: 
Sekarang ni tengah boring, malas nak pikir asgmt, tolak tepi dulu..rasanya mood tengah nak buat blog la..biasa la mood ni, kalau malas, berbulan2 tak update kan..Kalau rajin, terlebih2 pulak..
Sebenarnya saya skang ni tengah pikir nak buat 1 blog utk kedai online.(saja suka2)...tapi saya tengah pikirkan nama terbaik untuk kedai tu..apa yek???(nama kedai yg x spesifik utk 1 brg je) dah lama saya pikir sebenarnya..Sempat la tanye my fiance td, nak letak nama apa yek untuk kedai tu?? dia kata 'matahari dan bulan'. dgr cam best jugak..sbb matahari tu saya..bulan tu dia...keh3..dapat tangkap tak???erm..nama saya kan suria, maknanya matahari..nama dia pulak badrul, maknanya bulan...gitu la...kah3..

Tapikan, rasa cam tak kena la..ada ke 'kedai matahari & bulan'??? nak jual barang2 org pegi angkasa lepas ke apa??Erm..rasa tukar lain la..tukar bi pulak..sun & moon...kalau ckp laju2 dengar mcm samun..wakakaka...kedai samun....kah3...lg teruk bunyiknye..tunggu sampai kucing bertanduk pon takde org nak msuk kedai tu...aduh2..stress lg...Hai.. memang tak pandai la nak gabung2 nama macam org2 selalu buat tu..tak kreatif, tak inovatif..korang ada idea tak???

0 comments on "Gabung2 Nama.."

Friday, October 15, 2010

0

Gabung2 Nama..

Sekarang ni tengah boring, malas nak pikir asgmt, tolak tepi dulu..rasanya mood tengah nak buat blog la..biasa la mood ni, kalau malas, berbulan2 tak update kan..Kalau rajin, terlebih2 pulak..
Sebenarnya saya skang ni tengah pikir nak buat 1 blog utk kedai online.(saja suka2)...tapi saya tengah pikirkan nama terbaik untuk kedai tu..apa yek???(nama kedai yg x spesifik utk 1 brg je) dah lama saya pikir sebenarnya..Sempat la tanye my fiance td, nak letak nama apa yek untuk kedai tu?? dia kata 'matahari dan bulan'. dgr cam best jugak..sbb matahari tu saya..bulan tu dia...keh3..dapat tangkap tak???erm..nama saya kan suria, maknanya matahari..nama dia pulak badrul, maknanya bulan...gitu la...kah3..

Tapikan, rasa cam tak kena la..ada ke 'kedai matahari & bulan'??? nak jual barang2 org pegi angkasa lepas ke apa??Erm..rasa tukar lain la..tukar bi pulak..sun & moon...kalau ckp laju2 dengar mcm samun..wakakaka...kedai samun....kah3...lg teruk bunyiknye..tunggu sampai kucing bertanduk pon takde org nak msuk kedai tu...aduh2..stress lg...Hai.. memang tak pandai la nak gabung2 nama macam org2 selalu buat tu..tak kreatif, tak inovatif..korang ada idea tak???

0 comments:

 

Blog Matahari Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal