Tabung Masa Depan

Tuesday, October 19, 2010

Good Luck Semua...

Morning blogger sekalian... :) saya baru je bangun tido..agak letih dengan jadual minggu ni yang sangat padat. Assignment+ presentation+Class+Study(yang ni auta..) buat saya betul2 semput unta. Ni bangun pun sebab nak settle kan kerja. Nak tido pon tak sedap tau..asyik termimpi2...aduh2..dari tidur tak berkualiti, lebih baik saya bangun untuk buat preparation interview hari esok. Betul2 tak sabar nak menghabiskan minggu yang penuh dengan tekanan ni... :(

Hari ni baru tau yang jadual exam dipinda atau senang kata dicepatkan dari tarikh asal. Bertambah la semput u ols..semuanya gara-gara nak tambah cuti untuk Deepavali nanti. Tak kisah la tu kan, sebab kalau hari raya pun, kita nak cuti panjang2, Memang la saya sangat2 faham dengan perkara ni. Cuma yang tak setujunya bila benda2 macam ni dibuat 'last minute'. Nasib baik tarikh exam saya yang dipinda tu masih boleh dikawal. Tapi kesian kat kawan2 yang ada 2 paper dlm 1 hari, dan 2 hari berturut2 pulak. Bayangkan? Boleh pecah kepala dibuatnya..lagi2 kalau 'killer subject'..Tapi saya tau kawan2 saya semua bijak2 belaka..InsyaALLAH dapat melalui semua ni dengan baik..hehehe

Buat semua kawan2 blogger yang akan menduduki final exam jugak, tak kira la dari mana2 tempat, Saya ucapkan good luck ye!  Semoga dapat capai target yang diharapkan.. Buat yang tak ada exam apa2, jangan lupa doakan kami semua.. kalau boleh, biar le doakan saya lebih sikit ye.. :) Untuk anda, saya memang sentiasa mendoakan yang terbaik!

With Love..

2 comments:

- Kid - said...

cool..banyak infolah kat entri ni :D

suriya said...

hahaha..sbb nak diet takut tuan blog ni lupa, so letak la kat blog skali pasal diet2 ni..hehe

Tuesday, October 19, 2010

Good Luck Semua...

Morning blogger sekalian... :) saya baru je bangun tido..agak letih dengan jadual minggu ni yang sangat padat. Assignment+ presentation+Class+Study(yang ni auta..) buat saya betul2 semput unta. Ni bangun pun sebab nak settle kan kerja. Nak tido pon tak sedap tau..asyik termimpi2...aduh2..dari tidur tak berkualiti, lebih baik saya bangun untuk buat preparation interview hari esok. Betul2 tak sabar nak menghabiskan minggu yang penuh dengan tekanan ni... :(

Hari ni baru tau yang jadual exam dipinda atau senang kata dicepatkan dari tarikh asal. Bertambah la semput u ols..semuanya gara-gara nak tambah cuti untuk Deepavali nanti. Tak kisah la tu kan, sebab kalau hari raya pun, kita nak cuti panjang2, Memang la saya sangat2 faham dengan perkara ni. Cuma yang tak setujunya bila benda2 macam ni dibuat 'last minute'. Nasib baik tarikh exam saya yang dipinda tu masih boleh dikawal. Tapi kesian kat kawan2 yang ada 2 paper dlm 1 hari, dan 2 hari berturut2 pulak. Bayangkan? Boleh pecah kepala dibuatnya..lagi2 kalau 'killer subject'..Tapi saya tau kawan2 saya semua bijak2 belaka..InsyaALLAH dapat melalui semua ni dengan baik..hehehe

Buat semua kawan2 blogger yang akan menduduki final exam jugak, tak kira la dari mana2 tempat, Saya ucapkan good luck ye!  Semoga dapat capai target yang diharapkan.. Buat yang tak ada exam apa2, jangan lupa doakan kami semua.. kalau boleh, biar le doakan saya lebih sikit ye.. :) Untuk anda, saya memang sentiasa mendoakan yang terbaik!

With Love..

2 comments:

- Kid - said...

cool..banyak infolah kat entri ni :D

suriya said...

hahaha..sbb nak diet takut tuan blog ni lupa, so letak la kat blog skali pasal diet2 ni..hehe