Tabung Masa Depan

Thursday, October 22, 2009

Blurrrrrr

Asas Pengurusan Kualiti..konsep..definisi..sejarah perkembangan kualiti...arghhh!!! tak sampai pon suku buku aku baca da ngantok! lol!!! mcm mana nak cover ni..bnyk bab lg..pening pala aku..sok nak study finance plak.1 lg paper yg aku 'cuak'.. Alahai..beruntungnya kwn2 aku yg dpt transfer paper ni...pe kan daya..dulu aku mik marketing, so nak tak nak kena gak la ngadap dia....(T_T)..

Sem ni tersgt mencabar. siyes...sgt takut nak menghadapi 28hb ni..sem ni blaja dgn sgt terpaksa..takde mood. aku pon tak taulah..tapi badan aku, aku taulah mcm mana aku rasa..arghhh aku perlukan cuti..otak aku ni bukanlah power sgt pon nak menjana segala2nya macam orang lain...cuti...cuti.... @_@...bertahanlah kamu....

Tetiba dalam kebosanan menghadap buku kualiti yg sgt membosankan, aku teringat kat family angkat aku. Teringat kat sesuatu..


Telekung bersulam merah jambu ni hadiah dari mak..sangat sukakan ia..Sulam Merah jambu yg berwarna lembut mmg sgt cantik..Mak kata " takde apa yg mak nak kasi..ni je.." sangat2 terharu..Ni pun dah cukup cantik dan bermakna sekali..Terima kasih mak...


Ni pulak duit raya yg aku dapat dari ketua kampung masa sambutan Deparaya ari tu.. RM2..untung gak la kan..dari tak dapat langsung...


Ni pulak duit raya yg diberi pada semua ahli yg menyertai program ari tu..Lebihan dari duit program...hehehe..syukur la dapat gak..thank u...

Rindu plak ngan kemeriahan program ari tu..walaupun kecewa ngan persembahan sendiri, tapi syukur ada gak orang yang nak ucapkan terima kasih sbb tolong buat persembahan tu..Sekurang-kurangnya..ada jgk orang hargai usaha aku yg tak seberapa..Terima kasih sgt2..n sory tak dpt buat yg terbaik...(T_T)



*Kebosanan membuatkan aku gigih menangkap gambar2 ni sume...

1 comment:

cikpingu said...

fuyoo... best nye..
dpt telekung cntek..

Thursday, October 22, 2009

Blurrrrrr

Asas Pengurusan Kualiti..konsep..definisi..sejarah perkembangan kualiti...arghhh!!! tak sampai pon suku buku aku baca da ngantok! lol!!! mcm mana nak cover ni..bnyk bab lg..pening pala aku..sok nak study finance plak.1 lg paper yg aku 'cuak'.. Alahai..beruntungnya kwn2 aku yg dpt transfer paper ni...pe kan daya..dulu aku mik marketing, so nak tak nak kena gak la ngadap dia....(T_T)..

Sem ni tersgt mencabar. siyes...sgt takut nak menghadapi 28hb ni..sem ni blaja dgn sgt terpaksa..takde mood. aku pon tak taulah..tapi badan aku, aku taulah mcm mana aku rasa..arghhh aku perlukan cuti..otak aku ni bukanlah power sgt pon nak menjana segala2nya macam orang lain...cuti...cuti.... @_@...bertahanlah kamu....

Tetiba dalam kebosanan menghadap buku kualiti yg sgt membosankan, aku teringat kat family angkat aku. Teringat kat sesuatu..


Telekung bersulam merah jambu ni hadiah dari mak..sangat sukakan ia..Sulam Merah jambu yg berwarna lembut mmg sgt cantik..Mak kata " takde apa yg mak nak kasi..ni je.." sangat2 terharu..Ni pun dah cukup cantik dan bermakna sekali..Terima kasih mak...


Ni pulak duit raya yg aku dapat dari ketua kampung masa sambutan Deparaya ari tu.. RM2..untung gak la kan..dari tak dapat langsung...


Ni pulak duit raya yg diberi pada semua ahli yg menyertai program ari tu..Lebihan dari duit program...hehehe..syukur la dapat gak..thank u...

Rindu plak ngan kemeriahan program ari tu..walaupun kecewa ngan persembahan sendiri, tapi syukur ada gak orang yang nak ucapkan terima kasih sbb tolong buat persembahan tu..Sekurang-kurangnya..ada jgk orang hargai usaha aku yg tak seberapa..Terima kasih sgt2..n sory tak dpt buat yg terbaik...(T_T)



*Kebosanan membuatkan aku gigih menangkap gambar2 ni sume...

1 comment:

cikpingu said...

fuyoo... best nye..
dpt telekung cntek..