Tabung Masa Depan

Tuesday, October 13, 2009

Karut Mengarut tu Best!

Sejak akhir2 ni aku rajin pulak nak menulis kat blog ni. Ala..saja2 je sementara aku ada mood nak menulis. Kalau tidak, sampai berbulan-bulan la blog ni bersawang bagai tak bertuan..tak salahkan aku nak rajin sekali sekala buat menda2 berfaedah ni? ;p

Semenjak dua menjak ni gak aku suka layan cite2 melayu. Walaupun malas nak turun tgok TV tapi kita gunakan kemudahan yang ada.. 'intenet jaring UKM ada...macam2 ada...' hehehe..walaupun kdg2 lembab cam siput sakit tua, tapi boleh la takat nak dowload2 movie sikit2..

Dan skang aku suka layan cite ni..




cite ni agak mengarut tapi best jgk kalo layan time bosan2.. aku konpius bila tgok cite ni..btol ke org bunian cun2 mcm tu??? kalo yg pompuannye cun, yg lakinye msti ensem2 kan? tp dia takde plak tunjuk putera bunian... sume cite pasal puteri jek..kecewa mak cik..(T_T)

Bagi aku layan cite ngarut mmg best..hehehe..alah..mcm cite cinderela la..mengarut gak tapi tu yg org suka.Sinetron2 indonesia tu pun sume mengarut..kadang2 ada pari2 la..tapi tu yg slalu dapat rating yang tinggi (tapi aku kureng skit ngan sinetron.malas nak follow lama2)..so..mmg la kita ni suka tengok cite karut kan??? berkhayal tu kadang kala menyeronokkan...setuju???

1 comment:

cikpingu said...

jom tgk smpi abis cite ni

Tuesday, October 13, 2009

Karut Mengarut tu Best!

Sejak akhir2 ni aku rajin pulak nak menulis kat blog ni. Ala..saja2 je sementara aku ada mood nak menulis. Kalau tidak, sampai berbulan-bulan la blog ni bersawang bagai tak bertuan..tak salahkan aku nak rajin sekali sekala buat menda2 berfaedah ni? ;p

Semenjak dua menjak ni gak aku suka layan cite2 melayu. Walaupun malas nak turun tgok TV tapi kita gunakan kemudahan yang ada.. 'intenet jaring UKM ada...macam2 ada...' hehehe..walaupun kdg2 lembab cam siput sakit tua, tapi boleh la takat nak dowload2 movie sikit2..

Dan skang aku suka layan cite ni..




cite ni agak mengarut tapi best jgk kalo layan time bosan2.. aku konpius bila tgok cite ni..btol ke org bunian cun2 mcm tu??? kalo yg pompuannye cun, yg lakinye msti ensem2 kan? tp dia takde plak tunjuk putera bunian... sume cite pasal puteri jek..kecewa mak cik..(T_T)

Bagi aku layan cite ngarut mmg best..hehehe..alah..mcm cite cinderela la..mengarut gak tapi tu yg org suka.Sinetron2 indonesia tu pun sume mengarut..kadang2 ada pari2 la..tapi tu yg slalu dapat rating yang tinggi (tapi aku kureng skit ngan sinetron.malas nak follow lama2)..so..mmg la kita ni suka tengok cite karut kan??? berkhayal tu kadang kala menyeronokkan...setuju???

1 comment:

cikpingu said...

jom tgk smpi abis cite ni